![Inlägg Inlägg](http://www.aspergerforum.se/styles/afterburner/imageset/icon_post_target.gif)
Inger skrev:Jag tvekar mellan Flottsbro och Fyrishov. Det är de två ställen som skulle funka för mig. Ska fundera på saken.
Blir det Flottsbro så måste det bli bättre mat, och framför allt tillräckligt mycket mat om jag ska vara villig att betala fullt pris.
Intoleranta kommentarer som Sams att man "får ta maten som den är" hade jag hoppats slippa i år. Målet är väl att det ska vara sådan mat som de flesta kan äta? Särskilt när det är catering och inte någon fast meny.
Vad jag kan komma ihåg så var det mat som de flesta kunde äta föra året, på Flottsbro. Så varför klaga, ser det inte som en intolerant kommentar, utan mer att man som vanlig deltagare får vara nöjd med att någon/några tar på sig att fixa en storträff.
Som glutenintolerant så fanns det iaf saker på bordet som jag kunde äta, även om allt inte var vad jag skulle ha önskat om jag fått bestämma helt själv. Det jag uppskattar mest är att det fanns skyltar vad det innehöll, och att alla såser var separerade från maten.
Däremot så tycker jag att det var snålt tilltaget på visa delar av buffén. Vet att en del saker inte räckte till alla. Beräkning per person tycker jag absolut att man ska titta närmare på vid en ev nästa träff.
Jag vet också med mig att mina matreferenser är rätt snäva, både vad jag gillar och vad jag tål. För mig är det viktigast att få veta vad middagen innehåller, så att jag kan göra ett val att ta med något eget ätbart om det skulle behövas.
Skulle vara kul att veta hur stor del av de 400 :- som gick till lokalhyran, personal och respektive mat. Någon som vet eller fick vi bara ett totalpris.