Glutenfria bakelser
1 inlägg
• Sida 1 av 1
Glutenfria bakelser
Nu har jag provat en hel del så kallade "kakmixer" som är glutenfria, färdiga påsar med en blandning av mjöl och tillsatser som man bara blandar med vatten/mjölk/ägg etc, rätt enkelt men alla dessa blir rent ut sagt skit!
hårt, torrt och jävligt illasmakande.
Normalt tar jag bara en gammal kokbok från 60 talet jag har hemma och kör ett helt vanligt recept, vad det än är och byter ut vetemjöl mot en glutenfri mjöl och det blir faktiskt bättre och godare och enklare att baka än med vetemjöl...
vad i helvete?
har man lurat folk att tro att det är svårt att baka glutenfria bakelser??? det är ju bara bröd som är svårt att göra glutenfritt, helt tvärtom med bakelser...
hårt, torrt och jävligt illasmakande.
Normalt tar jag bara en gammal kokbok från 60 talet jag har hemma och kör ett helt vanligt recept, vad det än är och byter ut vetemjöl mot en glutenfri mjöl och det blir faktiskt bättre och godare och enklare att baka än med vetemjöl...
vad i helvete?
har man lurat folk att tro att det är svårt att baka glutenfria bakelser??? det är ju bara bröd som är svårt att göra glutenfritt, helt tvärtom med bakelser...