Sötningen av livsmedel [aprilskämt]
7 inlägg
• Sida 1 av 1
Sötningen av livsmedel [aprilskämt]
Trenden med att tillsätta socker i alla möjliga livsmedel har nu gått så långt att ett vanligt paket salt inte längre bara innehåller salt. I en undersökning i Kanada visade det sig att en majoritet av de produkter som testades innehöll 3-5% socker och att endast tre av produkterna innehöll 100% salt.
Sugar even in salt survey says
Sugar even in salt survey says
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Sötningen av livsmedel
Spoiler: visa
- Savanten Svante
- Frivilligt inaktiverad
- Inlägg: 10005
- Anslöt: 2007-03-13
- Ort: Utility muffin research kitchen
Sötningen av livsmedel
Men det är ju utmärkt, så slipper man hålla på och mäta upp både salt och socker när man ska blanda vätske-ersättning. Det behövs lite mer socker i förhållande till salt, bara.
Sötningen av livsmedel
Maten är så dålig i smaken att den behöver sockras. Sockret förstärker smaken.
Jag har alltid undrat hur många sockerteskedar tillsätts i livsmedel. 5,10, 20 ? Det står bara socker, ingen specifikation om hur många teskedar av sockret.
En burk cola innehåller 10 sockerbitar.
Jag har alltid undrat hur många sockerteskedar tillsätts i livsmedel. 5,10, 20 ? Det står bara socker, ingen specifikation om hur många teskedar av sockret.
En burk cola innehåller 10 sockerbitar.
Sötningen av livsmedel [aprilskämt]
det forvanar mig inte.
- RainBowChild
- Förhandsgranskad
- Inlägg: 1072
- Anslöt: 2013-07-12