Exotiska romerska maträtter
4 inlägg
• Sida 1 av 1
Exotiska romerska maträtter
Skulle ni våga prova "Suggors juver fyllda med sjöborrar" eller kanske till och med suggors vulvor formade som fiskar eller hägertungor i honung?
En vildsvinssugga fylld med levade trastar omringad av kultingar gjorda av deg som diar henne.
Kaviarfyllda hummrar på isbädd måne? Stekta dromedarhovar med saffran och äggsås till kanske vore något?
Eller honungsinsmorda näktergalar med rosenblad? Fyllda med en färs av mynta, libbstick, vitlök, kryddnejlika peppar, koriander och krossade inälvor med några droppar duvjuice ovan på detta.
En vildsvinssugga fylld med levade trastar omringad av kultingar gjorda av deg som diar henne.
Kaviarfyllda hummrar på isbädd måne? Stekta dromedarhovar med saffran och äggsås till kanske vore något?
Eller honungsinsmorda näktergalar med rosenblad? Fyllda med en färs av mynta, libbstick, vitlök, kryddnejlika peppar, koriander och krossade inälvor med några droppar duvjuice ovan på detta.
Återgå till Intressanta intressen