Kemikalier och E-nummer i naturlig frukt!
5 inlägg
• Sida 1 av 1
Kemikalier och E-nummer i naturlig frukt!
Det finns bensen derivat i ägg!
Acetyldehyd,och formaldehyd som bryts ner till metanol.Ägg är alltså kanske lika farligt som aspartam eftersom det också innehåller aminsosyror precis som aspartam.Aceton som är ett stark lösningsmedel samt en massa ämnen som verkar vara misstänkt lika bensin.
Så verkar det vara med en massa andra 100%naturliga frukter och livsmedel också,de är fulla med kemikalier och icke tillsatta E-nummer enligt den här sidan:
http://food-hacks.wonderhowto.com/inspi ... t-0150653/
Acetyldehyd,och formaldehyd som bryts ner till metanol.Ägg är alltså kanske lika farligt som aspartam eftersom det också innehåller aminsosyror precis som aspartam.Aceton som är ett stark lösningsmedel samt en massa ämnen som verkar vara misstänkt lika bensin.
Så verkar det vara med en massa andra 100%naturliga frukter och livsmedel också,de är fulla med kemikalier och icke tillsatta E-nummer enligt den här sidan:
http://food-hacks.wonderhowto.com/inspi ... t-0150653/
Kemikalier och E-tillsatser i naturlig frukt!
Sånt här är intressant, men jag bollar lite tankar, en sömnig natt som denna:
Vad exakt åsyftar du med bensenderivat?
"Acetyldehyd,och formaldehyd som bryts ner till metanol." var har du läst detta någonstanns? Snabbgooglade mekanism men hittade inte. Tvärtom bara:
H3C-OH ==> H2C=O + H2O
Aminosyrorna i aspartam är en dipeptidester, i ägg finns det givetvis aminosyror men som en peptidkedja, det är väl det som är skillnaden mellan farligt och inte här.
Aceton bildas ju vid fasta ( https://sv.wikipedia.org/wiki/Ketonkropp ), så det är inga problem.
Det är ju snarare koncentrationerna som avgör om det är farligt eller inte
Vad exakt åsyftar du med bensenderivat?
"Acetyldehyd,och formaldehyd som bryts ner till metanol." var har du läst detta någonstanns? Snabbgooglade mekanism men hittade inte. Tvärtom bara:
H3C-OH ==> H2C=O + H2O
Aminosyrorna i aspartam är en dipeptidester, i ägg finns det givetvis aminosyror men som en peptidkedja, det är väl det som är skillnaden mellan farligt och inte här.
Aceton bildas ju vid fasta ( https://sv.wikipedia.org/wiki/Ketonkropp ), så det är inga problem.
Det är ju snarare koncentrationerna som avgör om det är farligt eller inte
- Hundralappen
- Inlägg: 2043
- Anslöt: 2009-01-16
- Ort: Landet där kropparna vissnar?
Kemikalier och E-tillsatser i naturlig frukt!
Hundralappen skrev:Sånt här är intressant, men jag bollar lite tankar, en sömnig natt som denna:
Vad exakt åsyftar du med bensenderivat?
"Acetyldehyd,och formaldehyd som bryts ner till metanol." var har du läst detta någonstanns? Snabbgooglade mekanism men hittade inte. Tvärtom bara:
H3C-OH ==> H2C=O + H2O
Aminosyrorna i aspartam är en dipeptidester, i ägg finns det givetvis aminosyror men som en peptidkedja, det är väl det som är skillnaden mellan farligt och inte här.
Aceton bildas ju vid fasta ( https://sv.wikipedia.org/wiki/Ketonkropp ), så det är inga problem.
Det är ju snarare koncentrationerna som avgör om det är farligt eller inte
Det skulle stå bensen och bensenderivat.Jag skriver i felsäkert läge och det är lite exrtar jävligt tycker jag.
Formaldehyd är en av de "stegen" i metabolismen av aspartam.Aminosyran Fenylalanin frigörs även,aspartam är därför enkälla till fenylalanin,som personer med den ärftliga sjukdomen fenylketonuri inte kan bryta, varför alla produkter som innehåller aspartam märks med texten "Innehåller en fenylalaninkälla".Det är väldigt få personer som har denna sjukdom.
Någon person har använt en liknande argumentation som den här angående margarin och har blivit uppmärksammad av skribenter på DN och naturligtvis;på detta forum.
Det är ganska deprimerande det hela.
Men sidan jag länkar till är rolig.
Kemikalier och E-tillsatser i naturlig frukt!
Metanol bryts ner till formaldehyd,klockan är trots allt 03:37.
Kemikalier och E-tillsatser i naturlig frukt!
Flawed skrev:Det skulle stå bensen och bensenderivat.Jag skriver i felsäkert läge och det är lite exrtar jävligt tycker jag.
Formaldehyd är en av de "stegen" i metabolismen av aspartam.Aminosyran Fenylalanin frigörs även,aspartam är därför enkälla till fenylalanin,som personer med den ärftliga sjukdomen fenylketonuri inte kan bryta, varför alla produkter som innehåller aspartam märks med texten "Innehåller en fenylalaninkälla".Det är väldigt få personer som har denna sjukdom.
Någon person har använt en liknande argumentation som den här angående margarin och har blivit uppmärksammad av skribenter på DN och naturligtvis;på detta forum.
Det är ganska deprimerande det hela.
Men sidan jag länkar till är rolig.
Jupp, jupp, intressant alltså
Flawed skrev:Metanol bryts ner till formaldehyd,klockan är trots allt 03:37.
Ja, haha. Vad gör vi uppe asså? Haha
- Hundralappen
- Inlägg: 2043
- Anslöt: 2009-01-16
- Ort: Landet där kropparna vissnar?